Info


MDWebstudio is een 1-vrouws studio voor webdesign, grafisch ontwerp, online marketing en visuele communicatie, gevestigd in Rotterdam. Mijn naam is Marloes Dekkers. Nadat ik in 1996 afstudeerde als illustrator aan de WdKA te Rotterdam, raakte ik in de ban van het internet en ging me bekwamen in de kunst van het webdesign. 

Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt bij verschillende software ontwikkelaars, lonkte in 2007 het zelfstandig ondernemerschap en besloot ik als fulltime freelancer aan de slag te gaan.

Mijn visie op vormgeving is gebaseerd op de overtuiging dat een ontwerp beleefd moet kunnen worden. Een beeld moet in een oogopslag kunnen communiceren en het juiste gevoel oproepen. De gebruiker van een website of webapplicatie moet snel en eenvoudig bij de juiste informatie kunnen komen. 

Voor ieder project ontwikkel ik een origineel concept, waarbij ik inzet op een gebalanceerde verhouding tussen vormgeving en functionaliteit. Een optimale ervaring van een merk, website, webapplicatie, identiteit of boodschap is daarbij altijd mijn doelstelling. 

Ik zie het als een uitdaging om mij iedere keer weer in te leven in een bedrijf, product en/of doelgroep. Mijn streven is dat een opdrachtgever zichzelf herkent in een ontwerp.

Opdrachtgevers kiezen MDWebstudio voor de professionele maar informele samenwerking, de flexibiliteit, de no-nonsense benadering en de toewijding om tot het best mogelijke eindresultaat te komen. Op tijd en binnen budget!

 


Klik hier en neem contact op!

Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden en tarieven van MDWebstudio!